Kartonnen dozen

Als specialist in verpakkingen leveren we verschillende kartonnen dozen. Sterk en stevig karton is nodig om producten op de goede manier te transporteren. Wij leveren die producten direct aan. Of u nu kiest voor 1 laags golfkarton of kiest voor reversed PE massief karton. In combinatie met onze houten kisten, pallets, folie en etiketten weet u zeker dat het totaalconcept van de productverpakking compleet is. Kwaliteitsbescherming en snelle levering behoren daarbij tot onze service.

Golfkarton

Golfkarton leveren wij in verschillende uitvoeringen, zoals 1 laags A-, B- of C-golf en 2 laags A/B-, B/C- of E/B-golf. Deze duurzame en milieuvriendelijke manier van verpakken houdt uw producten veilig. Golfkarton is optimaal als verpakking, omdat het voor uiteenlopende soorten groente en fruit gebruikt kan worden. Het is sterk verpakkingsmateriaal dankzij de verschillende hoekconstructies.

Bij Quality Pack kunt u kartonnen dozen in verschillende hoogten en kleuren bestellen. Bovendien houden wij rekening met de uitstraling van de verpakking. Dit betekent dat het bedrukken van een logo of foto van uw product tot de mogelijkheden behoren.

Massief karton

Massief karton gebruiken wij om producten van klanten extra te beschermen. De kartonnen dozen kunnen dankzij een extra PE-laag goed tegen vocht. Massieve dozen zijn goedkoop; bij een lagere oplage blijven de kosten laag. Quality Pack drukt een PE doos altijd met reversed PE, waarmee we uw drukbeeld veel beter is en u uw merk beter in de markt kunt zetten. Uw product wordt herkend door elke klant.

Quality Pack B.V.
Hooge Zeedijk 80
3143 LT Maassluis
Telefoon 0180 - 555 999
info@qualitypack.nl