Houtenkratten / Pallets

Naast kartonnen dozen kunt u Quality Pack inschakelen voor houten kisten en pallets. Wij leveren kwalitatief sterke kratten en pallets voor het vervoeren van uw producten. Met name houten kratten zijn ideaal als transportmiddel, vanwege de sterkte, vochtbestendigheid en de geschiktheid voor langere opslag. Onze pallets zijn er in diverse soorten en maten, waarbij u ook speciaal op maat gemaakte pallets kan bestellen.

Houten kisten

Al jarenlang is Quality Pack leverancier van appelkisten, perenkisten, aardbeikisten, tomatenkisten. Door onze ervaring kunnen wij scherpe prijzen hanteren, snel houten kisten leveren en zorgen voor een goede kwaliteit. In de AGF-sector zijn dat drie cruciale aspecten. Net als bij kartonnen dozen geeft Quality Pack u de mogelijkheid om uw logo op groente en vollegrondsgroente kisten te laten bedrukken. Veel van onze kisten worden geproduceerd in Nederland, waardoor wij bij sorteerlocaties direct kratten kunnen aanleveren.

Pallets

Quality Pack is al jaren een verdeler van de bekende DPA-pallets in binnen- en buitenland. Maar onze klanten maken gebruik van meerdere pallets, zoals de houten Europapallets en tomatenpallets. Kwaliteit staat daarbij voorop. We kunnen u als klant ook speciaal gemaakte pallets aanbieden, waarbij de kwaliteit van uw product centraal staat, wanneer deze gestapeld is. 

Quality Pack B.V.
Hooge Zeedijk 80
3143 LT Maassluis
Telefoon 0180 - 555 999
info@qualitypack.nl