Folies / Etiketten

Productverpakking kan ook folie zijn met een bijpassend etiket. Quality Pack werkt al jaren met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland om voor u een divers aanbod te genereren. Zo zijn wij in staat om onderscheidende folie bij een producten als appels, peren, tomaten of aardbeien aan te leveren. Daarnaast kunt u bij Quality Pack terecht voor op maat gemaakte etiketten. Natuurlijk voor een scherpe prijs en met een snelle levertijd.

Folies

In de AGF-sector vindt u verschillende soorten folies die uw producten beschermen, de houdbaarheid verlengen en de presentatie van uw product verbeteren. Quality Pack combineert die drie onderdelen. We maken folies voor flowpacken of om te topsealen. De folies zijn in diverse kwaliteiten leverbaar en kunnen worden bedrukt. Voor elk product kunt u ons advies inwinnen, zodat de juiste folie om uw product gaat.

Etiketten

Elk soort etiket heeft weer een andere kwaliteit. Het verschil zit hem in het etiket of in de belijming. Quality Pack adviseert u in de keuze voor een bepaald etiket. Of het nu om PP-etiketten of thermotop-etiketten gaat, we combineren een lage prijs met goede kwaliteit. Wij zorgen dat u niet met een verkeerd of onnodig duur etiket aan het werken bent. 

Quality Pack B.V.
Hooge Zeedijk 80
3143 LT Maassluis
Telefoon 0180 - 555 999
info@qualitypack.nl